Angela Hendriks

Mijn naam is Angela Hendriks, ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. In 2013 heb ik mijn opleiding tot podotherapie afgerond aan Saxion Hogeschool te Enschede. Hierna ben ik met veel plezier het werkveld in gegaan. Om mijn passie voor sport meer te kunnen gebruiken binnen het werkveld ben ik de opleiding tot sportpodotherapeut gaan doen op Fontys Hogeschool te Eindhoven. Deze heb ik in 2017 succesvol afgerond.

Mijn passie ligt in het oplossen van voet gerelateerde klachten op een persoonlijke wijze. Ik haal veel voldoening als mensen na de behandeling weer goed kunnen bewegen.

Als zelf fanatiek sporter weet ik tevens hoe belangrijk het is om tijdens het sporten lekker en pijnvrij te kunnen bewegen. Zelf doe ik aan hardlopen en wielrennen. Als geen ander weet ik dus welke belasting er bij deze sporten op je lichaam komt, maar ook van de meeste andere sporten heb ik de nodige kennis.

In mijn vrije tijd doe ik dus graag aan sport, naast het hardlopen en wielrennen ben ik sinds kort ook begonnen met zwemmen. Ik zou graag een keer een ¼ triatlon doen. Verder houd ik erg van het lezen van een goed boek, teken ik graag en vindt ik het heerlijk om op de bank een film of serie te kijken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHendriks, A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Wilt u mij waarderen Klik hiernaast op ‘plaats een waardering’