Kerst en oud&nieuw 2020

Het zal dit jaar allemaal anders zijn… Dankzij de Corona is de kerst niet zoals we graag zouden willen. Maar dat betekend niet dat we het niet gezellig kunnen maken. Afgelopen jaar is een gek jaar geweest en dat zal ook in 2021 nog niet heel snel ‘zomaar’ anders worden. Daarom zijn we alleen voor noodzakelijke voetzorg open tussen kerst en oud&nieuw en plannen we hier geen reguliere afspraken in. Op deze manier kunnen we zorgen dat u ook in 2021 weer bij ons terecht kan en dat ook wij weer even op kunnen laden na een bewogen jaar!

Heeft u tussen kerst en oud&nieuw een wond en bent u bekend met een verhoogd risico op het ontstaan van complicaties, dan kunt u bellen of mailen voor een afspraak. U wordt gewoon geholpen, zoals u gewend bent. Alle andere zorg, zal weer plaatsvinden vanaf maandag 4 janu

 

ari.

Heeft u voor de kerstdagen nog een afspraak staan, dan zien wij u gewoon op de praktijk (uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen die u inmiddels van ons gewend bent). En wilt u deze maand alsnog gebruik maken van de pantoffelactie? Geen probleem: ook in onze vakantie kunt u deze bestellen! Dan zorgen wij dat ze in januari voor u klaar liggen.

Wilt u de pantoffels nog op tijd binnen hebben voor de kerst, dan kunt u dit weekend nog uw order plaatsen. Alles wat na het weekend binnen komt, kunnen we voor de kerst helaas niet meer leveren. Dus zoekt u nog een leuk cadeautje, dan helpen we u graag verder.

Wij wensen u een goed, maar vooral gezond 2021 met veel loop plezier (zowel buitenshuis als in huis!)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *