Tijdelijk andere invulling van het Gratis Inloopspreekuur

Aangezien we het met het oog op Corona nog niet veilig genoeg vinden om het inloopspreekuur door te laten gaan, hebben we tijdelijk een andere oplossing voor u gevonden:

We bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder kosten een kort advies consult in te plannen. Dit consult zal ongeveer 10 minuten duren, zoals oorspronkelijk met het inloopspreekuur ook de bedoeling was. Hierin horen we uw vraag aan en kijken we kort of we vanuit de stand van uw voeten iets voor u kunnen betekenen.

Heeft u op dit moment klachten, maar twijfelt u of wij hier als podotherapeut iets mee kunnen? Of bent u nieuwsgierig naar onze (behandel-) mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op via 06-53929487 of via het Contact formulier.

Gratis Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is bedoeld om een korte inventarisatie te maken van uw klachten en met u te bespreken òf wij als podotherapeut iets voor u kunnen doen en wàt wij voor u kunnen doen.

Indien gewenst, kunnen we direct een vervolgafspraak maken.

Voor het korte consult worden geen kosten berekend, maar aan een uitgebreid vervolgconsult zijn wel kosten verbonden. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering, kunt u deze kosten eventueel (gedeeltelijk) declareren. Wilt u weten wat u eventueel vergoed krijgt, kijkt u dan even op de pagina tarieven en vergoedingen.

Apeldoorn

Iedere woensdag tussen
16:00 en 17:00 uur
Bij Fysiotherapie Apeldoorn Zuid
Arnhemseweg 252

Om te laten weten dat u aanwezig bent kunt u op de afspraken bel drukken net buiten de wachtruimte.

Neemt u plaats, de podotherapeut komt u zo spoedig mogelijk halen.

Brummen

Iedere donderdag tussen
15:30 en 16:30 uur
Bij gezondheidscentrum de Toren
Primulastraat 2

Om te laten weten dat u aanwezig bent kunt u op de afspraken bel drukken in de wachtruimte, naast het koffie apparaat.

Neemt u plaats, de podotherapeut komt u zo spoedig mogelijk halen.

Zelhem

Iedere vrijdag tussen
15:30 en 16:30 uur
Naast Janssen van Dijke
Ambachtsweg 14

Om te laten weten dat u aanwezig bent kunt u op de deur bel drukken (buiten) bij de ingang waarna u plaats kunt nemen in de wachtruimte.

De podotherapeut komt u zo spoedig mogelijk halen.