Wilt u een extra of een nieuw paar zolen

Bent u al klant en heeft u al een paar zolen van ons? Wilt u een paar extra zolen bestellen? Meestal is dit mogelijk op basis van de oude gegevens. Bent u al meer als een jaar niet meer voor consult geweest, dan raden we u aan dit WEL te doen. Bent u echter heel tevreden en weet u zeker dat u het oude paar gewoon opnieuw wilt bestellen, dan is dat vaak wel mogelijk. Dit bespaart u de kosten van een consult en kan dus een stuk goedkoper zijn.

Als u hier een extra paar zolen besteld, zullen we kijken of er nog handmatige aanpassingen zijn geweest. Als dit het geval is, zullen we alsnog contact met u opnemen. Is dit niet het geval, zullen we de zolen voor u in productie nemen en sturen we u een email wanneer de zolen klaar zijn.

Wilt u de zolen thuis gestuurd krijgen, dan zullen we genoodzaakt zijn de kosten hiervan bij u in rekening te brengen. De kosten voor het versturen zullen 5 euro zijn.

Draagt u zolen in uw werkschoenen, dan moeten deze voorzien zijn van een certificering, om te voldoen aan de veiligheidsnormen. Gewone zolen mogen daarom NOOIT in werkschoenen gedragen worden. De veiligheidseisen zijn per werkschoen verschillend. Derhalve vragen wij u om welk merk en type werkschoen het gaat. Bij twijfel, nemen we hierover graag contact met u op.

De nota van de zolen zullen we indien mogelijk rechtstreeks bij de zorgverzekeraar indienen. Indien we dit niet kunnen, of indien er een eigen bijdrage aan zit, ontvangt u de nota direct van ons. Als u de nota ontvangt via Infomedics, kunt u deze alsnog indienen bij de zorgverzekering. Als u de slechts het restant van ons ontvangt, kunt u deze niet meer indienen. U moet in beide gevallen het bedrag naar ons overmaken.