Verband- huisschoenen en pantoffels

We krijgen vaak de vraag wat mensen in huis aan kunnen trekken als ze niet op schoenen willen lopen, maar wel de ondersteuning van hun zolen missen. Daar hebben we een oplossing voor gevonden: wij hebben de optie om huisschoenen en pantoffels te kopen via een link op onze website. Waarom zou u dit echter online willen doen?

Het voordeel is dat u bij ons eerst kunt passen welke maat u nodig heeft. Wij kunnen u voorzien van adviezen en met u kijken naar een geschikte optie. Vervolgens kunt u online het model zoeken en de kleur van uw wens bestellen. De levering kan via ons lopen, maar als u het makkelijker vindt kunt u ze ook bij u thuis laten bezorgen. De levering is over de regel binnen 2 weken.

Maar ook als u een operatie aan de voeten heeft gehad, een wond aan uw voet heeft, een gedeeltelijke amputatie heeft ondergaan of zwachtels heeft om uw voeten/benen, is het vinden van passende schoenen een uitdaging. Daarom zijn er ook verbandschoenen te koop. Deze verbandschoenen bevorderen de genezing en/of bieden verlichting bij herstel van de wond(en). Ook deze verbandschoenen hebben we in meerdere maten en modellen staan om eerst te passen. Uiteraard kan hierbij de levering ook via ons of gewoon bij u thuisbezorgd.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor de juiste bestelpagina

Verbandschoenen

Huisschoenen, Pantoffels