Zlippo

Heeft u problemen met het dragen van slippers? Heeft u pijnklachten in slippers? Heeft u altijd problemen met de pasvorm? Steekt er een teen over of heeft u hoge wreven? Vindt u aangepaste slippers niet mooi?

Kies dan bewust voor uw voeten. Kies Zlippo!

Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel. Het bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (schacht). In het voetbed wordt er een correctie en drukverdeling toegepast. Het voetbed is van een dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.

De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrij gelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerk-schacht en voetbed te vervaardigen.

Het unieke van Zlippo is dat u het uiterlijk van uw Zlippo bepaalt. U kunt kiezen uit vele modieuze leersoorten en kleuren.

Tarieven & vergoedingen

Waarschijnlijk vergoedt uw aanvullende zorgverzekering de slippers, sandalen, sloffen of pantoffels geheel of gedeeltelijk indien u podotherapeutische zolen voorgeschreven krijgt. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar. Of kijk op: www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht.

Interesse? Maak gerust een afspraak.