Simone Arendse – Bosch

Mijn naam is Simone Arendse – Bosch en ik ben geboren en getogen in Brummen.
In 2001 ben ik afgestudeerd op Fontys Hogescholen in Eindhoven en heb ik vervolgens eerst 4 jaar werkervaring opgedaan in Twente. In maart 2005 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk in Brummen, omdat ik graag de zorg op een andere manier wilde inrichten: meer tijd en aandacht voor de klant!

Dat is gelukt, want inmiddels is de praktijk gegroeid naar meerdere locaties en is de naam gewijzigd naar een algemene naam dankzij de komst van mijn collega’s.

Voor mij is persoonlijk contact en betrokkenheid ontzettend belangrijk evenals samenwerken met zowel cliënt als andere disciplines. Op deze manier samen aan de beste oplossing werken, om zo sta- en loopproblemen te verhelpen, is mijn passie.

Tevens ben ik in 2020 begonnen met de post-bachelor opleiding Kinderpodotherapie, omdat ik kinderen een mooie doelgroep vind. Maar ook omdat problemen in de aanleg, op latere leeftijd nog doorwerkt. Op deze manier heb ik dan ook mijn algemene kennis verder uitgebreid. Inmiddels is de opleiding afgerond en ben ik één van de eerste Kinderpodotherapeuten van Nederland.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om rustig op de bank te zitten en een boek te lezen, of gezellig samen met mijn gezin series of een film te kijken. Daarnaast wandel ik regelmatig een rondje, waarbij mijn mooiste route “uitwaaien in de uiterwaarden” is. Ook vind ik het heerlijk om te gaan geocachen en ben ik dus op verschillende plekken terug te vinden in de natuur met mijn GPS, alleen of gezellig met vrienden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArendse-Bosch, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Wilt u mij waarderen Klik hiernaast op ‘plaats een waardering’