Simone Arendse – Bosch

Simone Arendse-Bosch (kinder)Podotherapeut

Mijn naam is Simone Arendse – Bosch en ik ben geboren en getogen in Brummen.
In 2001 ben ik als podotherapeut afgestudeerd op Fontys Hogescholen in Eindhoven en heb ik vervolgens eerst 4 jaar werkervaring opgedaan in Twente. In maart 2005 ben ik begonnen met mijn eigen podotherapiepraktijk in Brummen, omdat ik graag de zorg op een andere manier wilde inrichten: met meer tijd en aandacht voor de klant!

Dat is gelukt, want inmiddels is de podotherapiepraktijk gegroeid naar meerdere locaties en is de naam gewijzigd van Podotherapie Arendse naar een algemene naam die rechtdoet aan mijn visie: podotherapie Aandacht voor Lopen.

Voor mij is persoonlijk contact en betrokkenheid ontzettend belangrijk evenals samenwerken met zowel cliënt als andere disciplines zoals fysiotherapeuten. Op deze manier samen aan de beste oplossing werken, om zo sta- en loopproblemen te verhelpen, is mijn passie.

Tevens ben ik in 2020 begonnen met de post-bachelor opleiding Kinderpodotherapie, omdat ik kinderen een mooie doelgroep vind. Maar ook omdat problemen in de aanleg, op latere leeftijd nog doorwerkt. Op deze manier heb ik dan ook mijn algemene kennis verder uitgebreid. Inmiddels is de opleiding afgerond en ben ik één van de eerste Kinderpodotherapeuten van Nederland.

De kinderpodotherapie wordt gegeven op de volgende locaties: Brummen, Apeldoorn (Aluminiumweg) en Hengelo Gld. Aangezien de locaties Eerbeek en Zelhem dichtbij liggen, hopen we u op deze manier alsnog dichtbij huis te kunnen helpen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om rustig op de bank te zitten en een boek te lezen, of gezellig samen met mijn gezin series of een film te kijken. Daarnaast wandel ik regelmatig een rondje, waarbij mijn mooiste route “uitwaaien in de uiterwaarden” is. Ook vind ik het heerlijk om te gaan geocachen en ben ik dus op verschillende plekken terug te vinden in de natuur met mijn GPS, alleen of gezellig met vrienden.

Wandelen, Geocaching

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArendse-Bosch, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Wilt u mij waarderen Klik hiernaast op ‘plaats een waardering’