Wendy Bosch

Wendy Bosch administratie

Mijn naam is Wendy Bosch, ik ben geboren in Vaassen en opgegroeid in Brummen. Nadat ik de opleiding Bedrijfsadministratie en Secretarieel in 1996 heb afgerond, heb ik ruim 10 jaar bij Agis Zorgverzekeringen gewerkt. Vanaf het moment dat ik moeder werd ben ik gaan werken in een supermarkt, om de zorg voor de kinderen beter te kunnen combineren. Sinds 1 oktober 2019 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, administratief medewerker en secretaresse om op deze manier de zorg van de kleine praktijk over te kunnen nemen, waardoor u als klant het beste geholpen kan worden.

Uiteraard staat de klant centraal. Ik zal dan ook met veel plezier samen met u kijken naar de mogelijkheden van u en de podotherapeuten, om tot een oplossing te komen en een geschikte afspraak voor u te maken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar muziek te luisteren en te dansen maar ook om rustig bezig te zijn met diamond painting. Ook vind ik het leuk om met onze hond lekker in het bos wandelen en daarna lekker met mijn gezin tv te gaan kijken.

Hobby Wendy